preloader
Головна Новини Продовження акц ... Продовження акції “Легкий Старт”
Продовження акції “Легкий Старт”
facebook telegram

2024-03-29

Дорогі абоненти!

Ви просили – ми зробили! Ваша улюблена акція “Легкий Старт” буде продовжена до 31.12.2024!

Усі нові абоненти можуть підключити собі інтернет 1000 Мбіт/с, 350+ телеканалів, онлайн-кінотеатр на 20000+ фільмів, динамічну IP адресу в одному тарифі за 99 грн/міс*. Вартість підключення – всього 1 грн.

* Нагадуємо умови. Акцією можуть скористатися лише нові абоненти. Тариф діятиме 3 місяці з моменту підключення з подальшим переведенням на “Максимальний” або “Супер Гіг”, залежно від назви в населених пунктах, з абонплатою, актуальною на момент переведення. Також абонент може бути переведений на будь-який інший тариф, який самостійно запланує заздалегідь в особистому кабінеті. Тариф недоступний для повторного вибору. Заявки на підключення приймаємо до 31.12.2024.

** Тариф “Легкий Старт” діє по всьому покриттю Кристал, крім Мотовилівки, Фастівського району та населених пунктів Мала Солтанівка, Велика Солтанівка, Хлепча та Скрипки, Васильківського району.

Наповнення тарифу може відрізнятись, залежно від технічної можливості, подробиці на сторінці населеного пункту.

Детальні умови ви знайдете на сторінці акції.

Якщо ви вже абонент Кристал Телеком, тоді не зволікайте і рекомендуйте “Легкий Старт” своїм знайомим! Другу – менші рахунки, а вам подарунки.

Якщо ви ще не користувались Кристал, тоді нагадаємо, чому наш оптичний інтернет вартий вашої уваги:

  • Швидкість до 1000 Мбіт/с – забезпечує швидке завантаження веб-сторінок, стрімінг відео без затримок та безперервний онлайн-доступ.
  • Надійність з'єднання – наша мережа працює стабільно навіть у пікові години.
  • Якість обслуговування – наша команда завжди готова вам допомогти та вирішити будь-які технічні питання.

Не пропустіть можливість скористатися цими перевагами! Підключайте “Легкий Старт” та насолоджуйтесь ТОП послугами всього за 99 грн/міс!

Залишити заявку на підключення можна в контакт-центрі за номерами телефонів: (093) 170-02-35, (050) 303-85-06, (096) 636-00-00 або на сторінці населеного пункту на сайті.  

ВАМ МОЖЕ БУТИ ЦІКАВО

Акції, новини, інформація для абонентів